perjantai 15. tammikuuta 2010

Hampaiden Hoito - valkoisten hampaiden oma blogi


Tutkimuksen mukaan ihmiset, joilla on hyvät hampaat saavat korkeampaa palkkaa. Kaunis hymy ja valkoiset hampaat miellyttävät kaikkia ja antavat lisää itseluottamusta.

Tämän blogin tehtävänä on tuoda sinulle helposti lähestyttäviä ja nopeasti omaksuttavia ohjeita kirkkaan hymyn saavuttamiseksi!

Aiheina mm.:
  • Parhaat hammastahnat ja -harjat
  • Hampaiden valkaisu
  • Suuhygienia
  • Halitoosi
  • Hammasystävällinen ruokavalio
Artikkeleiden lähteinä toimivat alan ammattilaisten kirjoittamat julkaisut ja lääkärilehdet.

Blogia ylläpitää Lassi Eronen.

2 kommenttia:

  1. Lueskelin mielenkiinnolla blogiasi ja sen sisältöä 3. vuoden suuhygienistiopiskelijan skuupilla. Teksteissäsi on paljon hyviä ja oikeita asioita, ulkoasu on silmää miellyttävä ja jutut ajankohtaisia. Löysin kuitenkin jonkin verran asiavirheitä teksteistäsi (mikä varmaankin johtuu lähteistä). Opiskeletko hammasalaa vai miten olet löytänyt mielenkiintosia tätä aihepiiriä kohtaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Reetta!

      Kiva, että olet tutustunut sivustoon asiantuntijan näkökulmasta. Voit lähettää minulle sähköpostitse huomaamiasi virheitä osoitteeseen lassi.eronen@gmail.com - olisi mukava korjata ilmiselviä asiavirheitä pois. Tavoitteena on toimittaa vain ajankohtaisten tutkimusten mukaista tietoa.

      Hammashygienian suhteen olen vain asiasta kiinnostunut maallikko, enkä asiantuntija. Ryhdyin tuottamaan sisältöä kun huomasin, että suomenkielistä ja luotettavan oloista sisältöä löytyy netistä melko vähän. Tavoitteenani on ollut etsiä luotettavana pidettäviä ulkomaisia lähteitä ja tuottaa niiden pohjalta suomalaiselle yleisölle helposti omaksuttavaa tietoa.

      Virheitä on tässä prosessissa myös syntynyt varmasti, vaikka pyrinkin käyttämään yleisesti tunnettuja lähteitä. Lähteistä mainittakoon tosin verran, että en ole käyttänyt tieteellisiä journaaleja vaan käyttänyt luotettavana pidettyjä toisen asteen lähteitä. Joskus käytetyissä lähteissä on kaupallinen tausta, mikä laskee tiedon laatua, mutta tällaista tietoa olen koettanut välttää.

      Tiedon luottevuus ei ole kuitenkaan yksiselitteinen ilmiö. Joskus myös hammaslääkärien antamat ohjeistukset poikkeavat täysin toisistaan - sain vasta kahden viikon sisään päinvastaiset diagnoosit viisaudenhampaan poistosta. Molemmat mainitsivat toimivansa viimeisimmän ohjeistuksen mukaan. Sama, yksinkertainenkin kysymys, voi saada useita eri vastauksia. Tämä ei toki tietenkään tarkoita, että käänteisesti mikä tahansa hammashygieniaa koskeva väite voisi olla totta.

      Olisin kuitenkin todella kiitollinen kaikesta palautteesta, niin voisin korjailla asiaa koskevia artikkeleita!

      Poista